уторак, 4. новембар 2014.

An overview of todays's activities

Hej,
Danas želim da podelim sa vama pregled današnjeg dana.
Prvo što treba da znate je to da mi je danas skrobni dan(pirinač, krompir, grašak itd).
Danas sam ustala desetak minuta pre sedam sati. Kada idem ujutru u školu, obično ustanem ranije, pa pripremim ono što mi je tog dana određeno za ručak, to spakujem u plastičnu činijicu i u školi pojedem, a doručak jedem u autu na putu do škole.
To danas nije bio slučaj, pa sam se za deset minuta brzo spremila, stavila dve banane u torbu i sela u auto sa mamom i sestrom.
U školi sam te dve banane pojela.
Posle škole sam otišla do pozorišta da kupim karte za predstavu kao poklon za mamin rođendan(SUTRA JOJ JE ROĐENDAAAN) i dok sam se vraćala ogladnela sam. Pomislila sam kako bi sada bilo lako da samo odem do Meka ili da svratim u prvu pekaru. Na svu sreću, prošla sam pored nekog fast food restorana, gde se prodaju i krompirići. S obzirom na to da mi je danas skrobni dan, pojela sam krompiriće i zahvalila se Bogu, sudbini, slučajnosti što sam ih videla i nisam prekršila dijetu.
Večeras ću skuvati kući krompir ili ga ispeći i to će biti to za danas.
Odlučila sam i da vam postavim svoju sliku, da vidite kako izgledam nakon -4kg. Nemam sliku pre toga, što je užasna greška, ali nema veze.
Čujemo se opet uskoro!



Hey,
Today I would like to share with you an overview of how my day looked like.
The first thing you should know is that today is starch day which means that I should eat rice, potatoes, green peas etc.
Today I woke up at about 6:50. I usually wake up earlier, when I have school in the mornings, and prepare the lunch for that day, according to the diet. I then pack the lunch in a plastic container and eat it in school, whereas I often eat breakfast in the car, on the way to school.
However that wasn’t the case today, so I had to prepare quickly, I put 2 bananas in my bag and sat in the car with my mom and sister.
I ate those two bananas in school.
After school I went to the theatre to buy tickets for a play, as a birthday gift for my mom, (TOMORROW IS HER BIRTHDAYYYY) but as I was returning home I got hungry. I thought about how easy it would have been to just go into the nearest McDonald’s, or stop by at the first bakery. Luckily, I passed by a fast food restaurant where they were serving fries as well, and since today is starch day, I ate the fries and thanked God that I didn’t break my diet. At that moment I just thought it must have been either a very fortunate coincidence or destiny, that I stumbled upon that place. 
Tonight, for dinner, I will either cook or bake a potato, and that will be it for today.
I’ve also decided to post a picture of myself, so you can see how I look like after having lost 4kg. I, unfortunately, don’t have a before picture, which is a terrible mistake, but it doesn’t matter now.
Talk to you again soon!

23 коментара:

  1. Tvoja linija je super, bar kako mi se cini na slici! Svaka cast na istrajnosti! :)
    http://natasafashionlover.blogspot.com/2014/11/boots-with-studs.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veruj mi, čini ti se, uživo je skroz drugačije :( ali se ipak vidi napredak :)

      Избриши
  2. Meni je ovo 5 dan,i mogu sve da ispoštujem. Ali ne mogu bez cokolade. Koliko god se trudila. Ja sav trud bacim u vodu kad pojedem čokoladu. :-( Ne znam šta da radim. Treba mi pomoć.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako želiš, možeš da mi pišeš na mejl, pa možemo duže i ozbiljnije da popričamo, rado bih pokušala da ti pomognem. :)
      Ovo je moj mejl: katsjourney01@gmail.com

      Избриши
  3. Srećan rodjendan tvojoj mami :) .
    Ja sa dijetom počinjem u ponedeljak, a ove nedelje se spremam za to i vec 2 dana nisam pojela ništa slatkoo :D :D .

    http://maricorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Svaka cas za raspored jela,ali da li treniras,da li malo nabacujes misice ?Ja ne jedem toliko zdravo ..upss ali treniram pilates :)
    ~~~vrgov.blogspot.com~~~

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne treniram ništa, razmišljam da počnem, ali sama kod kuće vežbam i trčim. :)

      Избриши
  5. aaa ja po tvojoj prici mislila da si bas debela, medjutm jako si zgodna i to uopste nije nista strasno, brzo ces ti to zateci <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije strašno, naravno, samo što sam ja bila mnogo mršavija ranije i lepše sam izgledala i nisam jela ovoliko nezdrave hrane, i kao što sam u prvom postu rekla, želim mnogo toga da promenim. <3

      Избриши
    2. da znam kako se osecas..godinu si starija od mene i prolazimo manje vise istu fazu i znam kako je kad ti u nekom periodu zivota ne ide ali to se sve promeni...nekada je losije, nekada bolje i sigurna sam da ces uspeti da ispunis svoje ciljeve...<3

      Избриши
    3. Tako je :) Hvala ti puno na podršci. Bitno je samo da svi radimo na sebi samima i da menjamo to što nam se ne sviđa kod nas. Verujem da će tada sve biti mnogo lepše. <3

      Избриши
  6. Pa ti nisi uopste debela ali ako ces biti srecnija i imati vise samopuzdanja sa manje kg samo nastavi ali umjereno ;) Srecan mami rodjendan ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam da ti odgovorin isto ono što sam odgovorila na gornji komentar. :) I hvala ti!

      Избриши
  7. tebi dijeta nije potrebna
    http://dacakockica.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши