понедељак, 10. новембар 2014.

Back to 73!



Ćaos Blogger! 

Evo pišem ovaj post i ne mogu da opišem koliko sam srećna!
Znate već da sam jedno vreme dosta varala. Jela sam puding, čak i brzu hranu i pila mnoogo Koka-Kole. Tako da su mi se dve kile vratile. Onda sam odlučila da ne budem tužna zbog toga i da nastavim sa dijetom i zadala sam sebi cilj da više ne kršim dijetu, tj bar sledeći krug od četiri dana da ne prekršim. Nisam verovala u to što mnogi pričaju, ali istina je - mnogo je lakše kada sebi zadate ciljeve koji su lakši, jednostavniji i ostvarljiviji. Tako sam ja sebi zadala cilj da sledeći krug dijete ne prekršim umesto da sebi zadam cilj da više uopšte u naredna dva meseca, koliko mi je ostalo do kraja dijete, ne pojedem ništa što nije u skladu sa dijetom. Taj krug sam uspela i ostvarila svoj cilj i nekako ni sledeći nisam želela da prekršim, jer sam bila zadovoljna što sam ostvarila cilj, i to je dovelo do toga da sam ponovo na istom mestu gde sam stala! One dve kile koje su se vratile su sada ponovo nestale i ja sam se vratila na 73 kilograma i bila sam presrećna kada sam se jutros izmerila! Radujem se nastavku moje dijete tamo gde sam stala i novim ciljevima!
Između ostalog, danas mi je voćni dan i trenutno uživam u divnoj sveže ceđenoj pomorandži.


Hey Blogger!

I’m sitting here, writing this post, and I can’t believe how happy I am!
You already know that, for a period of time, I’ve cheated on my diet a lot. I ate pudding, even fast food and I drank lots of Coca-Cola. So I gained 2kg. But then I’ve decided not to be sad about it, and continue with my diet, and I’ve set myself a goal, not to break my diet again, or at least not to break the next 4-day cycle. I didn’t believe in what many people told me but it’s true- it’s much easier when you set yourself goals which are easier, simpler and more accomplishable. That’s why I set myself the goal that I won’t cheat in the next 4 days of the diet, rather than not cheating for the next 2 months, which is how long I have left until the diet ends. I managed to accomplish my goal and somehow I didn’t want to cheat in the next cycle, as I was happy that I managed to accomplish my goal. And that led to me getting right back on track. I’m back to 73kg and I was thrilled when I weighed myself this morning! I look forward to continuing my diet right where I left off, and my new goals!
Among other things, today is fruit day and I’m currently enjoying a lovely fresh squeezed orange juice.


16 коментара:

  1. Samo napred, meni je sutra skorbni dan :)

    http://maricorner.blogspot.com/2014/11/start-un-diet.html

    ОдговориИзбриши
  2. very happy for you! good luck!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. would you like to follow each other?

    ОдговориИзбриши
  3. Samo napred!!!
    http://lamiastoria018.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post, ja sam isto osoba koja ne moze bez gaziranog soka! Pijem ga stalno ali sto se tice kilaze nemam nikakav problem jedem kao luda a ne gojim se uvopste, a zelela bih jedno 10kg da se ugojim.
    Pratim te a nadam se da ces i ti uzvratiti pracenje. :* :)

    http://marinailes9.blogspot.com/
    http://instagram.com/marina_mara29

    ОдговориИзбриши
  5. treba da budes ponosna na sebe...samo tako nastavi <3

    ОдговориИзбриши
  6. First let me say Welcome to the world of bloggers. Nice to meet you Kat. Second, good luck with your diet-system. I am sure you'll make it. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ОдговориИзбриши
  7. Good luck with your diet Kat. I'm currently struggling with extra 10lbs, no fun, :( Have a good weekend. http://fashionablyidu.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Svaka cast i samo napred. Ja imam brz metabolizam i cak sta vise fali mi. Uvek je bilo tako, i kad sam jela mnogo i svasta nesto nikada mi nesto mnogo nije skakala kilaza. Ali je sam nekako s godinama stekla neku svest o zdravoj ishrani.....koliko je to moguce u danasnje vreme. Moram da kazem da gooodinama nisam pila gazirane i obojene sokove...znaci u obzir dolaze ili sveze cedjeni ili oni nectar 100% i to od crne ribizle. E sad sve ostalo normalno jedem samo u manjim porcijama mozda. I sendvice i eurokrem i mlecne proizvode ...itd. Bilo kako bilo mislim da ti je najvaznije da apsolutno za sva vremena izbacis te gazirane sokove a i negazirane one obojene pune secera i konzervansa....a pre svega KOKA KOLU! Ne samo zbog kilaze nego zbog svog zdravlja. Veliki pozdrav i samo napred.

    ОдговориИзбриши
  9. Svaka cast i samo napred. Ja imam brz metabolizam i cak sta vise fali mi. Uvek je bilo tako, i kad sam jela mnogo i svasta nesto nikada mi nesto mnogo nije skakala kilaza. Ali je sam nekako s godinama stekla neku svest o zdravoj ishrani.....koliko je to moguce u danasnje vreme. Moram da kazem da gooodinama nisam pila gazirane i obojene sokove...znaci u obzir dolaze ili sveze cedjeni ili oni nectar 100% i to od crne ribizle. E sad sve ostalo normalno jedem samo u manjim porcijama mozda. I sendvice i eurokrem i mlecne proizvode ...itd. Bilo kako bilo mislim da ti je najvaznije da apsolutno za sva vremena izbacis te gazirane sokove a i negazirane one obojene pune secera i konzervansa....a pre svega KOKA KOLU! Ne samo zbog kilaze nego zbog svog zdravlja. Veliki pozdrav i samo napred.

    ОдговориИзбриши